Teneriffa 070309

Idag fick vi 15 min sovmorgon! Det behövde jag minsann, jag satt och kolla på nätet till kl 23. I vanliga fall har vi släckt lamporna vid 22, så tidigt brukar vi inte gå och lägga oss hemma. Det var Ludvig som kom smygandes till oss med Harry Hare och sin kudde, han somnade ju inte om precis. Till slut kom Felicia tassandes hon också. Då gick jag upp först som vanligt med barnen. Jag och Felicia gick i förväg för Ludvig skulle krångla med valet av sina shorts, och krångla det fortsatte han att göra resten av dagen till och från.  Frukost åt han helt ok, sen var det vara skit med att få i honom något att äta.

Fredrik ner i förväg till poolen med barnen och jag gjorde mig klar för en dag vid poolen. Jag började med att anmäla barnen till miniland och så frågade jag om det var ok att vara utanför hotellets område när barnen var på miniland, det var det!  Tiden fram till kl 11 gick snabbt, vi kom ner en halvtimme senare till poolen i dag. Fredrik och Ludvig var och köpte en haj så Ludvig skulle ha något att leka med i poolen. 
 
Ludvig visade mig vilka rörelser tjejen gjorde som ledde vattengympan, kul att se Ludvig tolknig av det hela. När barnen var avlämnade så begav sig jag och Fredrik ut på stan, till en gata med lite roliga affärer som vi hade blivit anvisade i av en tjej i Help desk. Tiden går fort när man har trevligt, innan vi visste ordet av var det dags att bege sig hemåt till hotellet igen.

När jag hade hämtat ut barnen gick vi för att äta lite lunch. Jag valde en club sandwich, Fredrik en sallad med kyckling och bacon, Felicia valde hamburgare och Ludvig valde köttbullar och spagetti.  Ludvig åt inte många tuggor förens han talade om att han minsann hade ätit klart! Han skulle till poolen och leka med sin haj! Inte en chans sa mamman då!!

Vi hade lovat barnen att om dom åt upp sin mat så skulle dom få glass till efterrätt idag. Ludvig sa att han inte ville ha någon glass! Felicia åt upp sin mat och fick hämta en glass med Fredrik. Själv gick jag upp med Luvig på rummet

Han var inte så glad precis att behöva gå upp på rummet, men det sket jag högaktnings fullt i! Vi hade försökt med allt nere vid maten, pappa skulle mata, sitta i pappas knä, bara äta 5 skedar mm. Nä hä det gick något av alla förslag! Jag försökte när vi gick upp till rummet, sa att vi skulle köpa en macka i mini-market, nä hä.  Jag fixade i ordning hans säng i hopp om att han kanske skulle sova en liten sväng, nää han försökte ta en frukt från fruktskålen, han lekte med Felicias hörlurar från flygplanet, han lekte med badbollen mm. Själv satt jag på balkongen och höll på att smälta bort i värmen, shit vad varmt där var! Till slut gick jag in och satte mig och läste i sängen, då säger Ludvig att vi skulle gå ner och köpa en macka. Sagt och gjort, ner i affären fick ta på en dubbelmacka och lite att dricka.  Pålägget ville han inte ha, så det slängde vi. Sen var han inte så intresserad av smörgåsen heller, till slut var mackan slut och han hoppade i poolen med sin haj!

Fredrik och Felicia badade i den stora bassängen på den djupa delen, jag och Ludvig höll också till i den stora bassängen fast i den grunda delen.  Vid 16.15 gick Felicia upp för att gå till miniland och rita. Ludvig fortsatte att bada med sin haj. Fredrik gick upp till rummet vid 16.30, han skulle sitta på balkongen och dricka en öl. Strax efter 17 gick jag och barnen upp, tack och lov hade Fredrik tag med sig det mesta upp, den där hajen var inte lätt att få med sig upp.

Felicia ville inte bada och inte duscha, hon bytte om med detsamma och så satte och sig och tittade på Bompa. Ludvig han badade och gjorde maskar med Felicias balsam. Till slut var alla klara utom Ludvig, han skulle ha mysbyxorna på sig och det fick han inte. Till slut fick Fredrik på honom ett par shorts. Vi gick till restaurangen vi var på i onsdags. Ludvig skulle inget ha meddelade han, Felicia skulle ha fiskpinnar, Fredrik beställde oxfilé Roquefort och jag beställde oxfilé Bearnaise. Ludvig kurade ihop sig och somnade i sin stol!!
 
Felicia åt upp sin mat så ikväll fick hon beställa en Kalle Anka glass. När hon hade ätit upp gick jag tillbaka med en sovande Ludvig i famnen och en skuttande Felicia bredvid.

När vi kom hem hade precis barnshowen börjat, då vaknade Ludvig till liv! Barnen tittade på showen och hade det kul, efteråt fick dom som ville låta sig fotograferas tillsammans med Isidor, BumBum, Tvättid och farbror Grupp. På något konstigt sätt så hamnade Ludvig först i kön!
     
När dom var fotade fick dom varsin drink i baren. Ludvig drack en Lollo drink och Felicia en Bernie. När dom var upp druckna var det minidisco. Felicia och Ludvig satt på varsin pall framför scenen och tittade. I slutet av förställningen kom Bernie in, när showen var slut fick dom som ville låta sig fotograferas ihop med Bernie. Gissa vem som stod först i kön?! Jo Ludvig igen, han hade än en gång trängt sig i kön!! Efter det var det sängdags för två trötta barn.

Jag vet inte vad det är för temperatur Kattis, allt jag kan säga är att det är jäkligt varmt, svetten den rinner om en mitt på dagen.


Kommentarer
Postat av: myamia

Nu drömmer jag mig bort, =)

Postat av: Sanna

Åhhhh så underbart att få läsa om era dagar!
många kramar från Sanna

2007-03-10 @ 06:10:17
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se
Postat av: SannaM

Åhhh, så ni har med er datorn! Va härligt att se att det fina vädret fortsätter! Vi var ju där förra veckan så jag har inga större problem att tänka mig tillbaka. Ja jag hade absolut inte haft något emot en vecka till! Ha dt lika underbart resten av veckan!
Kram vännen och hälsa familjen!!!
/Sanna

2007-03-10 @ 17:28:03
URL: http://sannasscrap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback