Hos lilla mor

just nu befinner jag mig hos mina föräldrar. Vi åkte ner i igår kväll sent som attan för att vara mig. Hade ju glömt bort att jag hade klipptid kl 19, den ville man ju inte missa.

Idag har vi varit inne i halmstad, mor skulle röntaga sin mun och behövde skjuts. Var inne på Köpmanns nånting och köpte curd åt L, hela hennes familj älskar curd från Halmstad. :O) Efter det åkte vi till Simmons, därköpte mor fetaost och lite annat. På vägen hem däckade två barn i baksätet. :O)

Kommentarer
Postat av: Sanna - liljan_

Ha det så härligt hos lilla mor! kramis

Postat av: SannaM

Åhhh den curden var god den!
Vet du! Nu har jag också en blogg! Men den ska preppas lite innan den är klar och kan släppas "officiellt". Känner du för det så kika in.
Kram Sanna

2006-07-12 @ 23:06:40
URL: http://sannasscrap.blogg.se
Postat av: Epona

Hej! Bordsduken har jag köpt i en liten inredningsaffär i Norrköping, Zink heter den. De har ganska mycket saker från Cult Design men vet inte alls om duken är ifrån det märket, tyvärr! Jag kan ta måtten på den om du vill och skulle du vilja ha en kan jag ju köpa och skicka till dig?

Min syster bor i Jönköping, så det stämmer utmärkt bra, skoj att du känner igen henne, du har ingen aning om vartifrån?

Kram!

2006-07-15 @ 18:59:18
URL: http://epona.blogg.se
Postat av: Epona

Hej igen! Jo det stämmer att min syster är lärare, så då kan det säkerligen stämma att ni gick lärarhögskolan tillsammans! Världen är bra liten :)

Den duken jag har är en löpare, och den är 147x41 cm och kostar 150 kr (har kostat 300). Kan ta ett bättre kort om du vill se hela duken också!

Min mailadress är [email protected], kanske är enklare att prata vidare om det där!

2006-07-16 @ 13:00:14
URL: http://epona.blogg.se
Postat av: Helene

Kikar in! Hoppas att ni har det bra hos mamsen! Här har semestern äntligen börjat :) Hoppas på många underbara fototillfällen, men vill även få lite tid till skapande :) Men idag har jag städat lite *ler*

Kram
/H

2006-07-18 @ 14:34:10
URL: http://webmosterhelene.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback