Vad hände med Ludvig?

Blodet på layouten är riktigt blod.

Lite bakgrund: Jag skulle till Sanna och hjälpa henne på Papperskraft i Partille. Jag åkte så fort Fredrik kom hem, barnen satt vid Bompa. Fredrik gick upp för att plicka ut sina linser. Felicia skriker att Ludvig har slagit sig. Eftersom Ludvig inte grät tog Fredrik det lugnt ner till gillestugan där TV:n står.  När han kom ner sitter Ludvig i soffan och titta på Bompa i lugn och ro. Fredrik ser då att det blöder kraftigt från hans bakhuvud. Då ringer han till mig och undrar hur långt jag har kommit på min färd, jag är en halvtimme hemifrån vid det här laget.  Jag sa åt honom att ringa till VC. Ringde hem efter en stund, då hade han ringt. Svaret från dom var att det fick han själv avgöra om dom skulle komma eller inte, Fredrik valde att stanna hemma.

Ludvig var ju inte ledesen först, han blev ledsen när han såg att det var blod påhandduken och pyjamasen.
Så här i efterhand borde han kanske ha åkt in för att få det sytt eller vad dom nu gör.

Så kan det gå!!

Alltså det är farligt att vara instängd i flera dagar med två sjuka barn. Påbörjade den nya utmaingen i eftermiddags, fick sällskap av barnen, lite lätt rastlös mamma, tjafs mellan barnen då blir det så här galet.

84340-337

Material jag har använt:
Papper: Bazzill mono Yellow/Orange ~ Cheddar
                            trio Hillary ~ Parakeet
               Bazzill Criss Cross Lily White ~ Lily White
               Scenic Route Paper ~ North Shore Sunset
                                                    ~ North Shore wipe Out
                                                    ~ North Shore Fakie red
Pennor: Zig Millennium 05
               Gelly Roll ~ Vit
QK: Vixen Classic
        Plåster 0325
        Plåster 0326
BossKut: Small Bracketa 0735

Äntligen!!

Nu har det äntligen vänt häri sjukstugan!
Barnen sov hela natten, inga monster i rummet, ingen som skulle dricka mitt i natten.

Jag halvslumrade fram till 8, Ludvig vakande strax där på. Felicia den sömntutan sov till 8.30. Vi åt frukost alla 3 :O).
Ludvig var ute en stund, sen frös han. Felicia Låg i sängen och lyssnade på skivor. Strax innan maten fick dom titta färdigt filmen som dom tittade på igår.
Vi åt spagetti och skinsås till lunch. Creme fraiche, rökt strimmlad skinka, dill, salt och peppar. Barn åt upp det dom fick. Sen ville dom titta på mer film, det fick dom.

Jag fick ett samtal från
fotolabbet. Dom undrade lite över mina foton, det var en vit kant runt. Jag hade förminskat några av foton, det var ju inte så lätt för dom att veta. Bra att dom ringde. Jag ska få mina bilder imorgon sa han. :O)

Har kollat en del på Scrappiz idag. Där var en ny utmaing för 52 Scrapbooking Callenges, en utmanig som passade mig som hand i hansken. Hade just fyra foton till en layout, en sida i alla fall. :O)
Gick ner och pulade lite med den. Fick sällskap av barnen ett tag.

Vi åt kräm och smörgås till kvällsmat. Bompa kl 18 som vanligt. Fredrik ringde och sa att han skulle bli sen, det har han varit varje kväll denna veckan stackarn.

Ludvig somnade fort efter att ha tittat i en leksakskatalog, Felicia pluttan ligger vaken än nu kl 19.58.

Fortfarande sjuka

Här är det fortfarande sjuka barn. Ludvig är väl pigg och börjar få tillbaka aptiten, magen hans börjar så smått att må bättre. Felicia sov halva eftermiddagen igår, vilket gjorde att hon inte kunde somna på kvällen. Hon ligger och sover nu också,äter inte så bra än.

Satt och skrev ut skisser igår kväll igen, hittade ju inte dom jag hade skrivit ut innan.
Var inne på
Papir Gleder, ScrapRooms och Scrapbutikens forum och hittade en massa roliga skisser och några annonse. :O) Så nu är det bara att börja skissa och leta foton. Fårjag iväg beställningen idag hinner jag nog få den inna helgen från Framkalla, dom är ju snabba som vinden.

13.09
Ludvig har däckat framför en film, Felicia har vaknat till liv. Jag har suttit och ritat skisser till nya layouter, så nu är det bara framkallningen kvar. :O)

17.26
Nu så är fotona beställda, har jag tur kommer dom på fredag. :O)
Ludvig fick jag slita upp från sin säng, han ville inte vara vaken, han ville sova! Jag och Felicia åt kokt kyckling och ris till middag. Ludvig åt när jag äntligen hade fått upp honom ur sängen och fått honom lugn. Eller han åt 5 skedar, sen fick det vara. Ska se om dom små barnen vill ha lite smörgås nu, dom åt varsitt äpple nyss.

Sjukdom

Igår var ingen kul dag. Barnen låg och sov från 8-13 och jag bara gick omkring eller satt vid datorn. Ludvig hade över 39 i temp och var brännande het. Åkte till affären kl 8 för att köpa blåbärsoppa och blöjor till Ludvig. Han är så lös i magen så han har inte en chans att hinna till toaletten, tror han gjorde åt 3 pyjamsbyxor innan Fredrik hittade en blöja i ett skåp. Ringde till VC för att kolla vadd et kunde tänkas vara, sjukskötaren (en manlig) sa att det var maginfluensan. Frågade om att det var ok att äta låglakosprodukter när man har flunsan, och det var det! Ibland är det inte så dumt att vara laktosintolerant ;O) När man får maginfluensan får man en släng av laktosintolerans och då är det laktosen man inte tål. Och i låglaktosprodukter har man just spjälkat ner laktosen eller tagit bort den helt.

Väckte barnen vid 13 för att försöka få i dom lite mat, skurvmakaroner och lite korv. Ludvig åt all korv men knappt några makaroner. Felicia åt lite makaroner men ingen korv.
När dom hade ätit upp fick dom titta på film, dom orkade inget annat kan jag säga. När dom tittade på film passade jag på att scrappa lite, gjorde klart ett alser till
ScrapAddicteds månadspaket. Så nu ärjag färdig skapap för denna månaden hos Jane och månadspaketet. Nu väntar jag på Pappersbitens månadspaket. :O)

Fick i barnen lite smörgås innan Bompa. Dom fick titta på Bompa till 19, det var ok program efter 18.30. Det två trötta barn som somnade ganska så omgående. Gick ner för att hämta mina skissböcker, tänkte börja kolla på foton jag ska framkalla. Skrev ut en massa roliga skisser i söndags, jag är inte människa att hitta dom. Vad tusan har jag lagt dom?!?!? Jag får skriva ut nya helt enkelt, vet ju var jag hittade dom.

Blev väckt vi 01 av att Felicia var på toa och försökte spy, men eftersom hon inget har ätit så kom det inte så mycket. Vid 05 var det Ludvigs tur att vakna, då skulle han bajsa eller kissbajsa mera. Han var väl på toa 3-4 gånger innan han somnade igen. Jag sov till 8 och barnen till 8.30. När jag hade fått i dom frukost så fick Ludvig duscha, inte läge för honom att bada precis.

Just nu sover Felicia och Ludvig är piggare, han har nog ingen temp, eller inte så hög i alla fall.

18.17

Felicia hade 39.7 i temp visade det sig när jag tog tempen på henne!
Felicia sov fram till lunchen id 12.30 idag. Vi åt torsk och pressad potatis, eller jag åt i alla fall, barnen åt inte mycke. Dom tittade på en film efter maten.När den var slut så gick Felicia och sov, och sov i flera timmar. Ludvig lekte i sitt rum eller lekte med mig.
Vi åt lite risgrynsgröt nu på kvällen, eller jag åt. Barnen åt smörgås, Felicia petade i sig en och Ludvig åt två.

Systrabesök

Min kära syster och hennes kompis C har varit på besök här i helgen. Dom skulle göra kort hade Karin meddelat innan, men först skulle dom på stan och shoppa. :O)

Ludvig var väl lite bättre i lördags, han hade 39 grades feber i fredags kväll. Barnen lekte inne fram och tillbaka mellan sina rum och köket i flera timmar utan att bråka. Vid 13 fick Ludvig för sig att han skulle ut., hjälpte honom på med kläderna. Sen skulle Felicia ut precis när jag började på maten och när K & C kom från stan.

När Fredrik kom hem kom barnen in, vi åt vår lunch vildlax med pressad potatis till. Till efterrätt blev det K:s önskekaka, morotskaka. :O)

Fredrik var hemma till 16.30 sen skulle han iväg med sina tjejer och åka go cart. Ludvig började vid 16 och fråga när Bompa började. Kl 17 plockade han ihop sina leksaker och gick och lade sig, lite väl tidigt tyckte mamman.

Vi satt i köket och gjorde julkorten, i alla fall K & C, jag färglade mina redan stämplade motiv. Vi kom i säng vid 23, då hade dom gjort 3 julkort var och var väldigt nöjda. Jag gjorde klart min DT layout till Jane.

Barnen vaknade vid 7.15. Fredrik skickade ner dom till TV och vi somnade om. Kl 9 tyckte systeryster att det var dags för oss att vakna. Vi åt rostebröd till frukost. Efter frukosten åkte K & C till IKEA & A6, Fredrik åkte ner till fallskärmsklubben. Han skulle hjälpa till att bygga på den nya klubbstugan. 
Barnen gick ut för att ha picknick pålekplatsen.

När damerna kom tillbaka från A6 så åt vi lunch mustig kycklinggryta och morotskaka till efterrätt. Sen åkte dom hem.
Idag packade Ludvig ihop redan klockan 15, då fick det bli en film så han skulle kunna hålla sig vaken, dom fick till och med lördagsgodiset som hade blivit över.

Fredrik kom hem vid 17.30, så satt vi och åt lite fil med youghurt och smörgås innan Bompa. Fredrik tog barnen jag töde kylskåpet, det ska komma en snubbe och fixa det imorgon. Ett två år gamalt kylskåp som frostar igen. Frostade för 2 veckor sedan, redan is i det.

Ludvig hade hög feber nu på kvällen igen, tror han har varit på toa6-7 gånger idag med löst innehåll, den stackaren. Så imorgon blir jag hemma.

Gjorde klart min andra DT layout för Jane, DM ska bara torka innan jag scanna den, det får bli imorgon. Började även på en egen layout, har bara lite piffning kvar på den.

Nu så ska jag sova.

Ny hårddisk

Nu så är vi med ny hårddisk och nytt tangentbord och 8 högtalare!!! Nää det är inte jag som vill ha så många högstalare, det är min man...

Nu återstå det bara att installera en massa program osv  som PSP, scannern ,skrivaren och MSN, sånt som jag behöver för att kunna scrappa! :O) Skrivaren installerade Fredrik igår. MSN gjorde jag själv, har pratat med 
Sanna lite nu påmorgonen. Det är nog MSN jag har saknat mest nu när den gamla datorn har varit sjuk.

Nu är morotkakan färfig som systeryster har beställt. Hon och en kompis till henne är på väg hit för att göra ett julkort, eller kanske två. hihi Dom ska shoppa först i alla fall.

Ska sätta lite fart själv tror jag. Ska ju till sortergården med hårddisken. Tänkte även köpa mig ett par tunnare vinterkängor eller dyligt.

Tack snälla!

Tack snälla söta ni för kommentarerna om mina kort och layouter, dom värmer så gott i hjärtat ska ni veta. :O)

Igår kväll gav vår gamla hårddisk upp sitt liv! Satt och läste mailen via webmailen, det poppade upp ett fönster om att ett program var installerat och att datorn skulle stängas av om si och så många minuter, tänkte inte mer på det. Sen kom jag på! Herre gud! Om datorn stängs av så kanske den inte startar igen!! Jag som inte har sparat mina sista scanningar och foton från Zoom Browser!!! Tyvärr så var jag försent ute och daton startades om och kom ingen vart mer än i något läge där man fick olika alternativ, testade ett, det funkade inte. Lät datorn vara till Fredrik kom hem, han kunde han inget göra. :O( Som tur är så har jag sparat dom sista foton på en externa hårddisken. :O)


 

En härmapa!

Blev helt tokförälskad i Lindzis Pippi kort, så jag var bara tvungen att köpa stämplen från Kortmakaren och göra ett lika dant. Man får scrolla ner lite så hittar man det. :O)

84340-335

Har även gjort ett kort till en som fått en bebisflicka.

84340-334

En layout!

Har scrappat en layout om när Felicias fick sitt kök tillbaka. Den är till 52 Scrapbooking Challengers.

84340-332
Cardstocken och det randiga pappret och några av banden kommer från
Pappersbiten.

Totalt gjorde jag 26 sidor i oktober! En bra scrapmånad med andra ord, fast det är ju träffen som gjorde det.

Layouter från Scrappening!

Har ju inte visat mina layouter som jag gjorde på Scrappening! *fy på mig!!*

84340-310
Fotona kommer från vår vecka på landet i somras. Visste direkt vilken rubrik layouten skulle ha när jag fotade! Livet på landet *sjunger*.
Kanterna på sidorna hann ändra färg tre gånger innan jag blev nöjdare. Är fortfarande inte riktigt nöjd, men det kan ju inte bli hur tjockt som helst. Kanterna är målade med akrylfärg. Papper, knappar, rub-ons kommer från
Pappersbiten.

84340-312
Den här layouten var den sista som jag gjorde på träffen. Tänk vad lång tid man kan behöva för att skriva lite text ibland, det tog mig två veckor!
Scrappar kronolgiskt och försöker ha en layout från varje månad till barnen i deras album. Upptäckte att Felicia hade inte en enda layout från februari i sitt album. Papper och akrylfärg är från Pappersbiten.

84340-333
Den här layouten är från mitt berömda Röja-Felicias-rum-från-leksaker, här i scrappat format. Papperna kommer från Pappersbiten.
Tack för lånet av Disel Lina!

Jo förresten! En layout har jag visat! Det är denna.
84340-303
Papperna kommer från ScrapAddicted.

Har gjort en layout till, men den har jag andra planer för. *fnissar*

Upptäckte hur praktiskt det var att ha en DT mamma på en träff. :O) Man går och plocka blad dom nya papperna och skapar layouter till butiken.

Helgen till ända :O(

Tack för alla gulliga kommentarer om mitt accordion album och trädgården.

Vad tog denna helg vägen egentligen?

Igår steg jag upp 05.27 för att sätta mig i bilen 06.03. Styrde kosan mot Floby. Pratade med Sofia på Pysselmyran om fartkamrorna som jag aldrig såg till, det var ju mörkt. Såg faktiskt inte en enda kamera, et blinkade aldrig till så då var det väl ok antar jag.

Kom fram 07.11 till Floby skola, fel sida på skolan var det. Kom rätt till slut, då var inte
Sanna där, ringde, hon var på intågande. När hon kom började det eviga bärandet. :O) Fram och tillbaka till släpvagen. Sen skulle allt packas upp. Vi blev klara i god tid innan öppning.

För att vara förta mässan i Floby kom det hyfsat med folk, 108 betalande tror jag dom sa att det var.
Jag frös hela dagen i alla fall, mina händer var lila till slut.

Jag och Sanna åt varsin pizza innan vi styrde kosan åt varsitt håll.

Barnen var vakna när jag kom hem, men dom somnade snabbt. Jag tog ett bad när dom hade somnat, Fredrik åkte in till stan med en kompis från Göteborg. Somnade vid 23.

Vaknade vid 06.30  av att Felicia inte vågade gå på toa när det var så mörkt, upp och var med henne på toa. Barnen gick ner och tittade på morgon Bompa och jag och Fredrik sov till 9.
Fredrik fick varsitt fars dags kort av barnen och praliner av mig. Egentligen borde han inget fått, för jag fick inget på mors dag!!
Jag och Felicia var och återlämnade ett par glömda byxor vid 10 tiden.
Åt scones vid 12. Felicia gick ut igen. Jag monterade lite stämplar jag köpte i helgen. Felicia kom i igen. Jag gjorde klart en layout och Felicia färglagde misslyckade stämplingar. Stämplade upp nya motiv.
Vi åt lite kalops som Fredrik hittade i frysen.
16.00 styrde vi bilen mot stan och bio. Boogat och Elliot eller något åt det hållet. Tyckte väl filmen var rätt ok. Bompa när vi kom hem, barnen nattades.
Packade tradera auktioner i mängder och mailade alla köpare. Inte lätt att maila när man får maila från webmailen, den vanliga mailen har lagt av :O(( Men jag kan maila och läsa den i alla fall.

Jag fixade askar till en swapp. Gjorde klart ett kort till en på jobbet. Färglagde lite.

Och nu ska jag sova.

Accordion album

Har ju alldeles glöm bort att visa mitt accordionalbum jag har gjort åt Pappersbiten.
Det handlar om Felicias första sommar på landet och vad man gör där.

84340-322
84340-323
84340-324
84340-32584340-326
84340-32784340-32884340-330

Har använt stickers från SEI och Studio skinnimini utöver SEI och albumet.

Jag har valt att jobba med mitt album liggande. Millan har gjort ett stående, som jag har länkat till.

Det är som att jobba med letter i miniformat. :O)

Trädgård del 51 med vinteruppehåll

Skrev ju in måndags att jag blev väckt av karlaröster i trädgården. Dom var här och planterade allehanda växter i vår numera vackra trädgård.

                                                                       
Framsidan mot garageuppgången                         Rabatten mot huset       Vår Klematis
det är Lagerbladshäck.

                                          
Här växter dom            Gräset             Mellan fram- och          Den blivande häcken     Vår rosa Magnolia
                                                                baksidan                        Häggmispel

Lever än!

Nu har vi kommit så långt med datorn att vi inte vågar stänga av den, men vet ju inte om den startar igen. :O)

Vaknade imorse av jag hörde karlar i trädgården, kikade i persiennen. Hör och häpnad, det var anläggningskillarna som var här!!  Dom skulle plantera häcken, magnolian, gräsen osv. Det enda dom inte skulle plantera var bollpilen, för den var visst svår att få tag på.

Så när jag kom hem på em var det färdigplanterat så långt dom nu kunde.

Har lagt ut en massa stämplar på
Tradera  och ett QK alfabete, mitt Snow Angel som jag har använt en gång.

Har börjat på en layout, det går trögt för det är dom sista fotona jag har från min framkallning jag gjorde för tre veckor sedan. Så nu blir de till att framkalla nya foton.

Ajöss!

Det har vår dator sagt nu! I torsdags kväll när jag bara satt vid datorn så startade den om, och den höll den på att starta om jag vet inte hur många gånger. Den bläddrade runt, och runt  på skärmen.

Här i huset har det varit fullt upp ändå vill jag lova. I onsdags natt körde jag och jagade en buss genom Bankeryd, han visste inte riktigt vad han skulle busschaffören, på  bussen var min lillebror.

I torsdags så var lillebror hos optikern kl 12, 13.10 gjorde jag mina naglar och kl 15 klippte han sig. Vi lyckades klämma in lite pissa (som Ludvig säger) också.

I går så blev det A6 på eftermiddagen. På förmiddagen så var barnen ute och åkte pulka på trappan till stigen, tog nog 100 kort, så något ska nog bli bra. Efter maten åkte vi upp till A6, Henrik skulle köpa ett underställ, jag skulle köpa sprit åt Fredrik, present åt Karin och så skulle vi köpa bilstol åt Ludvig. Ludvig stackarn får inte plats i SAABen längre med benen, sen så går det inte och stänga bältet denna årstiden. Dom hade en stol för 995:-, så jag köpte två! Det är bara en tidsfråga innan han blir för stor för Volvon också.

På kvällen dök Henriks famlij upp (som Felicia sa)! Hela sällskapet åt gäddburgare ihop innan barnen gick och lade sig.  Karin fick sin älskade morotskaka som honhade beställt av mig.

Imorse så var Felicia inte så lite otålig, Karin fyllde ju år!!! Till slut så fick hon så äntligen sjunga för Karin, jag sjöng med jag också. :O) Hon fick ett presentkort på Lindex, bodybutter och body lotion från Apoteket. Av Felicia fick hon en peng, 1 kr. Karin hade önskat sig pengar nämligen.  Vid 10.15 åkte vi iväg än en gång till A6! Tänkte inte på att det var röd dag idag så dom öppnade ju inte förrens 11, men IKEA kan man ju alltid gå på. :O)
När vi kom hem från A6 så var det middag, rengbågsforell! Till efterrätt var det tårta, Karin fyllde ju år och Henrik och Ludvig hade ju fyllt år.
Familjen åkte hem vid 17, så dom blev det lugnt i huset igen.

Så hör ni inte av mig så vet ni nu varför, hårddisken är kaputt! Fredrik har beställt en ny, hoppas den kommer snabbt. Sitter och skriver på Henriks bärbara dator.

Pappersbitens november paket

Ett helt underbsrt paket att jobba med denna månaden.

84340-309
Om när Ludvig var hemma och var sjuk och ville måla med vattenfärger.

Utöver månadspaketet har jag använt:
QK: Studio och Stiletto, dessa finns att förbeställa hos Pappersbiten
Ink: Fluid chalk, den finns att köpa i webshoppen

84340-307
Om när Ludvig var hemma och var sjuk och ville måla med vattenfärger.

Utöver månadspaketet har jag använt:
Chipboard bokstäver från Cherry Arte och fluid chalk dessa finns i webshoppen.

Hittade upplägget till layouten i en CK

84340-308
Denna layout handlar om Felicias vecka på fallskärmsklubben i somras.

Utöver paketet har jag använt fluid chalk och QK. Båda dessa finns att köpa hos Sanna.

Hittade upplägget till layouten i en CK


Vilket väder!!!

Vill börja med att säga tavck för alla kommentarer i bloggen om mina layouter, min frisyr och hur trevlig jag är ;O)

Vilket busväder vi har haft idag!! Det började med ösregen igår kväll och världens blåst. Vaknade inatt vid 24 och var på toa, fortfarande ösregen. Vaknade till vid 02 av att persiennen slog så mot fönsterbrädan, stängde fönstret, fortfarande ösregen. Fredrik väkte mig vid 04.30, Ludvig hade kissat ner sig! Nu var det snöstorm ute!! Lite svårt att somna om när jag gick och lade mig igen. Somna gjorde jag i alla fall, för väckarklockan ringde då till slut. Gick upp och hämtade tidningen innan jag duschade, tog in Felicias dockvagn som stod vit och grann ute.

När jag hade duschat plockade jag fram barnen vinterkläder  innan jag gick upp. Felicia var vaken när jag kom upp, Ludvig vaknade till liv också. Sa att dom kunde komma upp. Fick upp Fredrik också, sa att det var han som fick åka bussen idag. Det var bara Saaben som hade vinterdäck. Mitti barnens frukost gick det dumma nötet ner ock duschade!! Hallå! Jag var sen eftersom jag hade plockat med barnens vinterkläder. När han kom upp fick jag fart på honom! Ut till bilen som var vit och isig, in med barnen på med bilen och ut och skrapa. Vi måste i alla fall köpa en ny bilstol till Ludvig, man kan med nöd och näppe knäppa bältet, det får bli en framåtvändstol nu.

Kom iväg 07.29 i stället för 07.15 som jag hade tänkt mig. Kom upp till Kortebovägen, där började kön in till stan! Det tog mig 1h och 7 min att ta mig till dagis för att lämna av barnen!! I vanliga fall tar det 7 min! Ringde och sa att vi skulle bli sena till dagis så dom slapp orora sig. Ringde även till jobbet och sa att jag skulle bli sen.

Kom fram till jobbet kl 9 i stället för 8!!

Vi var i Idrottshuset idag och spelade innebandy och bowlade tillsammans med hela Junedals SBO, hela turneringen blev lite sen i starten pga av vädret.

Kom från hallen vid 15.15, skulle slutat 15. Åkte till jobbet med en massa klubbor, ryggksäckar mm. Så Jag gjorde mina timmar ändå idag.

Hämtade barnen något försenat, men det var ingen fara med dom :O)

Dom ville vara ute och åka tefart när vi kom hem, Felicia skulle öppna till boden själv. Henrik ringde precis när jag hade kommit innför dörren, han satt fast i Borlänge. Jag slängde ihop en pannkassmet för att kunna göra en pannkastårta. Då plingar det på dörren, Felicia får inte upp låset. Ut och låsa upp, klä på Ludvig hans vantar. In igen för att börja grädda. Det tar inte lång stund förrens det ringer på dörren igen, det är Felicia. Ludvig fryser om händerna så han gråter, tar in honom och få av honom hans kläder. På med laggen och börja steka. Telefonen ringer igen, Henrik vet inte om han kommer från Borlänge alls idag.  Fortsätter med pannkakorna. Telefonen ringer igen, det är Fredrik. Steker vidare, det ringer igen!! Nu kommer Henrik åka vidare idag, men han vet inte hur långt. Ringe i alla fall till optikern och frisören och meddelar att han kanske inte kommer imorogn.

Maten är klar och Ludvig äter  massor med pannkakstårta!!

Nu är det Bompa och Fredrik kommer snart hem. Själv är jag så trött så jag håller på att gå åt känner jag.