Liten resume

Vad har hänt sedan jag skrev i torsdags.
Vi hade gäster här på fredagskvällen Ulrika och Björn, det var så länge sedan vi träffades kände jag så jag bjöd hit dom. :O)
Det blev en trevlig kväll vi åt helgrillad fläskfilé marinerad i vitlöksolja, dillpesto potatis, sallad och basilkasås. Efterrätt hade vi också rabarerpaj (tack Åse) och vaniljsås.

Felicia var med och badade med familjen Sundman. Jag och Ludvig gick och skrotade här hemma packade lite byggde lite med tågbanan. Efter maten skulle vi åka och handla, då har jag fått punka på vänter fram hjul på Volvon, däcket var verkligen platt!

När Fredrik kom hem hade fortfarande inte Felicia kommit, men det var ändå inte packat allt. Så när allt var packat och Felicia hade ätit lite så åkte vi till fallskärmsklubben. Där var det vart på söndagen vill jag lova.

Igår hade jag tänkt att vi skulle åkte till landet, men det går ju inte att få tag på dom där ute utan mobil, sen kom min mens också.

Nu när det äntligen går att skicka in foton för framkallning tog jag tag i det igår, satt till och från på eftermiddagen och fixade till foton.

Men allvarligt talat, det är inte så värst mycket billigare att framkalla via nätet om man inte kommer över någon kampanj. Sen tar det en jäkla tid att ladda upp också. Det som är billigare är nog förstoringarna.

När jag åker in till stan tar det mig 1,25 h att framkalla mina foton! Då behöver jag bara lägga in dom i datorn på fotoaffären välja storlek och antal sen går jag och kommer tillbaka en timme senare. Få se om jag i fortsättningen kommer framkalla via nätet eller inte, fördelen var att jag kunde välja matta, vet inte om det går i min fotoaffär.

Kommentarer
Postat av: Zoe Saldana

Your site is best for specialist! i Like IT!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback