Nu åker vi hem igen.

Idag tog vi sovmorgon till 08, eller Ludvig gjorde det. Felicia hon vaknade vid 07 någon gång så hon fick ligga tyst. Vi gick upp och klädde på oss och gick och åt frukost. Ludvig skulle ha sina gympadojor, nu luktar dom skunk efter att ha blivit blöta än en gång. Imorgon eller på fredag är det vi som åker in till stan och köper nya!

Nu ska vi strax ta och börja vår resa upp i landet mot Fredrikshamn.

Fortsättning

Vi tog en sväng inom Silkesborg för att kolla om vi kunde hitta någon affär med ett stort utbud av öl och vin. Vi hittade en affär,men något stort utbud var det inte.

Fy bubblan vilket pissväder det var för Fredrik att köra hem i!! Stundom verkligen ösregnade det, mn såg inte 10 meter framför bilen!

Vi kom fram 45 min före utsatt tid. Fredrik hittade en affär precis vid hamnen, där hade dom Jacobs Creek Rosé som är det enda vin jag tycker är gott, han köpte två flaskor.

Båtresan gick fin, fint hem. Vi hade bokat måltid på vägen hem också. Det var buffé för oss vuxna och köttbullar och potatismos för barnen. När barnen hade ätit färdigt så fanns där ett lekrum typ som dom har på MAXI ICA. Det var två tjejer som målade ansiktsmålning, och jisses så duktig dom var!! Felicia fick en fjärill över ögonen i matchande färger till sina kläder och så lite glitter som pricken över I:t. Ludvig blev målad till ett lejon med glitter, han var såååå söt.

Jag shoppade lite i shoppen, lite armband, en parfym, lördagsgodis och present till Bella. Parfymen var en av dom jag hade luktat på när vi åkte till Danmark, Paris Hiltons. Fredrik köpte två flak med öl, sen var han nöjd.

Hemresan till Trånghalla gick smidigt. Ludvig var såå trött men vi lyckades hålla honom vaken med bus och lek hela vägen hem. Väl hemma vid 20 tiden var det bara till att stoppa i barnen lite smörgås sen sängen. För min del var det att åka och handla. Vi ska grilla ikväll.

Kommentarer
Postat av: Malin H

Vilken otur ni har haft med vädret!!!
Välkomna hem!
Hoppas ni har kunnit njuta av ledighet ändå!
Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback