Teneriffa 070310

Det tar sig, i morse fick vi en halvtimmes sovmorgon!! Att barnen sover längre på morgonen märks vid frukosten också, det är inte lika många barnfamiljer när vi kommer som der var första frukosten.

Vädret idag var mulet på morgonen, nästan lite skönt faktiskt. Jag och Fredrik bestämde oss för att åka till Jungle Park nu när vädret ändå var kasst. Bussen gick precis utanför hotellet och tog ca 40 min uppför en massa smala vägar. Bussen var en dubbeldäckare med öppet där uppe, naturligtvis skulle vi sitta där uppe tyckte barnen. Ett annat par med barn var också med från vårt hotell, Felicia har lärt känna deras kille som också heter Ludvig.

Det enda som var roligt på denna park var Fågelshowen, vilka fåglar och vad dresserade de var. Sist i showen lät de fyra papegojor flyga iväg, när de ville ha hem dom igen visslade en av djurskötarna på dom och så kom dom tillbaka. Det var en som flög till scenen de andra tre flög omkring arenan där uppträdandet hade varit.  Sen var det Jungle Raid, det var en uppbyggd bana med hängbroar, reptunnlar att krypa, stänger att åka ner för mm. Felicia tycker det var jättekul och Ludvig tyckte det var lite läskigt, han var lite i kortaste laget.
         
Vi tog första bussen vid 14 som gick hem till hotellet igen, då hade vi vuxna fått nog, barnen de ville hem och bada.

Det var bara upp på hotellrummet och byta om till badkläder. Fredrik gick i förväg med barnen och jag plockade undan efter oss. Städerskan höll på att städar vårt rum när vi kom upp. Precis när jag kom ner som kom en av ledarna från miniland, han skulle leka i barnpoolen! Jag lovar att det var uppskattat av barnen. Felicia var med hela tiden, men Ludvig han gav upp ganska så snart. Han gick till sin älskade babypool, det är där han har hållit till mest under vår vistelse här.   
Ludvig visade mig när han hoppade ner i poolen, jag blev så paff, han doppade hela sig, det har han inte gjort innan. Vi var nere och badade fram till kl 17. Då blev de ett himla liv på barnen, ingen av dom ville gå upp. Ludvig var lätt att locka upp med att få bada i badkaret, Felicia var lite mer svårflörtad.

Vi hade beställt bort på restaurangen Fino, vi tänkte att det kanske var bäst eftersom det är lördag och allt. Ludvig hade gått och pratat om hamburgare hela dagen, han hade velat äta det till frukost i morse, så hamburgare fick det bli. Felicia valde pizza, det åt vi i djurarken, men hon ville ha det. Dom hann precis äta klart sin mat innan showen började, eller ingen av dom åt upp. Jag misstänker att båda är på väg att bli sjuka, båda hostar på nätterna och på morgonen. Tror till och med att båda har lite små feber.

Ikväll var det mini stars som uppträdde, det hade varit det på miniland idag att man fick välja vem man skulle lika och uppträda som. Efter det hade Lollo minidisco med barnen och så var det fotografering. Idag kom Ludvig inte först! Han hade en mamma bredvid sig som höll i styr på honom nämligen!

   
Dom fick varsin drink även ikväll, dom fick till och med chips till, vilken fest! När drinkarna var upp druckna gick vi hem för att natta två barn. Ludvig tog tid på sig innan han somnade, Felicia somnade ganska så bums med detsamma. Felicia hade sovit på vägen hem från djurparken så hon borde inte ha somnat så fort, det förstärker min teori om att hon inte mår så bra just nu. Sen hoppas jag på att Ludvig inte kissar på sig i natt, det gjorde han igår kväll. När jag skulle släcka min lampa gick jag för att titta till dom och såg att Ludvig hade kissat, konstigt att han inte hade vaknat. Dom få gånger han har gjort det hemma har vaknat precis efteråt, nu sov han som en stock när vi bytte pyjamas och la badlakan i sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback