Vill du blir inspiratör hos Pappersbiten?

Vi söker nu en ny inspiratör samt en gästinspiratör till inspirationsteamet. Gästuppdraget är på 3 månader.

Att vara med i ett inspirationsteam är för dom allra flesta ett roligt och utvecklande uppdrag men för det krävs det att du är engagerad i ditt uppdrag och har tid men framförallt att du är flexibel och kan skapa under tidspress och med material som du kanske inte alls skulle valt själv.

Det vi söker nu är kreativa scrappare och/eller kortmakare som har en egen stil men också en bredd så att du kan visa vårt material och inspirera andra med dina alster samt med inlägg och artiklar i bloggen. Du är även med och håller i lite tävlingar ibland. Bor du i närheten av Alingsås är det ett extra plus men det är absolut inget krav.

Som inspiratör ska du skapa ett inlägg i veckan till vår blogg samt hålla i månadens utmaning max 3 gånger/år (rullande Schema). Vi skickar ut material till dig varannan månad. Som ersättning får du rabatt i butiken, plats på scrapmaror som Pappersbiten är med och arrangerar samt att du får behålla material som blir över.

Har du en egen blogg och/eller håller till på facebook och scrapbookingforum ser vi gärna att du är aktiv och visar upp sina alster även där efter att de publicerats i Pappersbitens blogg.

Känner du att detta kan vara något för dig? Senast den 13/1 vill vi ha din ansökan till [email protected]

Samtliga sökande kommer att meddelas besked den 15/1. Första materialutskick kommer gå ut den 16/1 och första blogginlägg blir första veckan i februari.

För ansökan:

1. Bifoga bilder (och gärna närbilder på detaljer) som är max 500 pixlar på största ledden på:

~tre layouter/kort som du är nöjd med och där du använt lite olika tekninker, färger, material, teman mm. Berätta gärna hur du tänkt och vad som var viktigt när du gjorde de olika alstren.

~En helt ny lo/kort som du känner visar var du står just nu och vad som är din egen stil.

2. Skriv en artikel eller produktrecension som vi kan använda i bloggen. Det behöver inte vara något avancerat utan det kan vara en teknik, en stil, din favoritprodukt eller något helt annat. Men tänk på att det ska vara något som intresserar och inspirerar läsarna.

3. Berätta lite kort om dig själv, ditt scrappande och varför du vill bli inspiratör hos oss. Skriv gärna vad du har för förväntningar och önskemål på ditt ev uppdrag.

Har du en blogg får du gärna skicka med adressen dit.

Är du sugen på att vara med i vårt inspirationsteam så sök! Man måste våga för att vinna!


Kommentarer
Postat av: Jane

Titta nu vad jag missat!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback